Thursday, April 2, 2009

Review: awx online » RuiD - LoveBOX EP (bp022)

Please visit and support Lithuanian nr. 1 netaudio resource - awx.lt

Kolegos iš Kinijos valdomas netleiblas Bypass atrodo pataikė ant bangos ir kepa vieną leidinį po kito. Gal ir ne visi pataiko į mano mėgstamą stilių, tačiau yra tikrai gražių darbų. Labiau atbaido pernelyg drąsiai eksperimentuojantys atlikėjai, bet čia irgi yra dvi medalio pusės - prieš kelis metus tuos pačius eksperimentus bučiau suvalgęs kaip alkanas studentas makaronus. Dabar pats jaučiu kaip muzikinis skonis kasmet vis labiau apsišlifuoja ir reikalavimai muzikai, tiksliau jos kokybei vis didėja.

Po RuiD pseudinimu slepiasi Alik Faeshanov iš Uljanovsko (Rusija). Savo muzikinę karjerą pradėjo kaip DJ klube Arbat, 2006 metais nuo plokštelių perėjo prie nuosavo garso kurimo ir pastovaus skambesio ieškojimo. Pasiklausius visų keturių LoveBOX kūrinių galiu sakyti - žmogus vis dar eksperimentuoja. LoveBOX - tarpinis variantas tarp IDM ir techouse. Paskutinę kompoziciją būčiau pakeitęs į kokią nors ramiau skambančią, o labiausiai užvedė pirmi du kūriniai - Paleo ir Version 1. Atsisiųsk.

Beje, iš Bypass produkcijos rekomenduočiau 18 numerių pažymėtą leidinį - Mel mini albumą Un. Puikus ambientinis darbas naktiniam klausymui. Atsisiųsk.