Thursday, February 18, 2010

Related Link: De:Bug Podcast » Various Artists – The Brainslug Paradox [BP043]
Related Link: De:Bug Podcast » Pharmakustik – Implantrobotik [BP053]



Related Link: descargar VVAA – The Brainslug Paradox – (Bypass Netlabel) | Phlow.es

Con un poco de ayuda de tus alter egos | Me gusta Photophob. Durante las habituales lecturas en diagonal, cuando mis ojos detectan la palabra, las sinapsis se concretan y focalizan su atención sólo en el texto adyacente al nombre. Parece que ha invitado a algunos de sus propios alter egos artísticos a participar en un recopilatorio en el que rescata algunas piezas que quedaron por el camino. Ritmos desquebrajados, breakbeats y brokenbeats enérgicos, melodias subliminales y un volumen considerable de grabaciones de campo conforman este recopilatorio publicado en el netlabel chino Bypass.

Sunday, February 14, 2010

Related News: BEAT ONLINE

Words quoting from Beat.de magazine issue 01|2010:

V.A.: The Brainslug Paradox

Der umtriebige Laridae- Labelkopf und photophob- Mastermind Herwig Holzmann hat sich für „The Brainslug Paradox“ etwas ganz Besonderes einfallen lassen: Als Sampler getarnt hat er alle zwölf Beiträge selbst eingespielt. Was wie ein großer Spaß klingt, ist genau das: Old-School-Electrorhythmen treffen auf pumpende Technobeats, und der Ambientsound der Neunziger wird auf kreativ-gekonnte Weise geklont.

Thursday, February 4, 2010

Review: by Kert @ Recent music heroes: Enko Okne (Bypass)

Muusikaajaloos on olnud ning on jätkuvalt artiste, kes kiivalt on püüdnud oma identiteeti varjata. Tuntuim näide on kindlasti legendaarne The Residents, kelle kohta on koguni arvatud, et selle taga võivad California tippärimehed peituda. Üle 30 aasta oma identiteeti varjata ei ole saavutus kergete killast. Ka Ukrainast Sumõ linnast pärit Enko (ka eNKo) nime all tuntud artisti kohta ei ole palju infot. Tema myspace`i lehekülge ei suutnud ma vaatamata suurtele pingutustele üles leida. Teada on, et ta on tuntud veel pseudonüümide Artem ning Enkolf Kitler all. See, mis Ukraina artisti eest kõneleb, on tema muusika. Muusikat on ta üllitanud kahe leibli all - Venemaa Qulture Productions`i ning Hiina Bypass`i all. Plaadifirmad, mis mõlemad on tuntud elektroonilise kvaliteetmuusika poolest. [more]